Sommarspecial!

Covid-erbjudande 50%

Just nu erbjuder vi samtliga lediga kontorsrum med 50% rabatt ända fram till efter sommarsemestern 2021!

Privat kontorsrum med full access från 2.750 kr!

Nyligen fick vi möjligheten utöka våra ytor och därmed dubbla vår kapacitet på Lindholmen. Coronapandemin har emellertid fört med sig att vi fortfarande har ett flertal lediga rum i olika storlekar.

Samtidigt vet vi att många i dessa tider avvaktar med beslut i olika frågor och håller igen på utgifter. Man jobbar en del hemifrån men saknar en plats att landa in där man kan jobba effektivt och tryggt.

Då vi har stor kapacitet just nu så erbjuder vi därför alla nya medlemmar att testa en smart kontorslösning till ett riktigt lågt pris. Så till dig som står i valet och kvalet – passa på nu!

Vi på Dockside Office & Coworking tar spridningen av Covid-19 på största allvar. Vi uppmanar våra medlemsföretag och gäster att alltid följa rådande rekommendationer och agera så att risken för smittspridning minimeras. Vi har skärpt våra städrutiner och tillhandahåller handdesinfektion i gemensamma utrymmen. I ett privat kontorsrum hos oss sitter du tryggt avgränsad från andra och kan själv styra när och i vilken omfattning du nyttjar gemensamma faciliteter.

Rabatten ger 50% avdrag på ordinarie månadshyra fram till och med
2021-07-31 och erbjudandet gäller nya medlemmar som bokar ett eller flera kontorsrum före detta datum.